Interessen for kodelås er svært økende. Ønsker du også å bli kvitt nøklene?

Med nye ID Lock 150 kan vi tilby etter vår mening den beste og peneste løsningen for ditt hjem. Den elektroniske låsen er tilpasset de aller fleste eksisterende dører på det norske markedet. Den komplette monteringspakken inneholder i tillegg 5 stk RFID-brikker for berøringsfri åpning, slik at du kan velge både kode eller kodebrikke for å åpne.

Med 3 fargevalg, sølv, hvit og sort, finner du alltid en som passer. Pris kr 4690,- inkl mva. Vi kan også tilby låsen ferdig montert ved bestilling av ny dør. Ta kontakt for pristilbud.

Den digitale dørlåsen er konstruert med tanke på det norsk klimaet, og betjenes med PIN-koder på touchpanel, RFID nøkkelbrikke eller via smarthus-hub (krever tilleggsutstyr). Den er utstyrt med innebygget alarm, karantenemodus og sikker modus når bortreist. Døren kan da ikke låses opp fra innsiden. Den er forberedt for Z-wave teknologi (SmartHus), dvs at du kan kjøpe en z-wave modul til låsen og koble den opp mot din smarthus-sentral. På tide å miste nøklene for godt?

Monteringsvideo:
Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter? Send oss en melding i skjemaet under

Showroom

På fabrikken har vi et utstillingrom hvor du kan se et utvalg av våre produkter. Ta gjerne kontakt om du vil komme på besøk og få informasjon om hvilke løsninger vi kan tilby.

Se kart og veibeskrivelse her

Finn din forhandler

Norsk dør har forhandlere flere steder i landet. Finn din nærmeste forhandler her. Har vi ikke forhandler i i ditt nærområde må du gjerne kontakte oss, så leverer vi direkte til din adresse


Finn din forhandler

Brosjyre, nye priser fra 1. juli 2021

Her kan du bla i vår siste brosjyre med oppdaterte priser gjeldende fra 1. juli Stort utvalg av både innerdører og ytterdører.


Se i brosjyren