Serie Slett

Glatte dører med malt eller finert overflate

Slette dører er i fokus igjen i moderne norske interiør. Med slette dører kan man uttrykke det meste. En hvit, glatt dør passer overalt og lar interiøret ellers fange oppmerksomheten. Samme dør og listverk kan gi et totalt annet inntrykk ved å benytte kontrastfulle, spennende farger. Vi kan levere dører i alle farger fra NCS-systemet, hvilket gir deg et hav av muligheter. Ønsker du glatte dører med trefinèr kan du velge mellom Eik, Bjørk, Furu, Valnøtt og Ask. Alle finerte dører blir levert ferdig lakkert som standard. Variasjon i mønster, struktur og fargespill er et kjennetegn på ekte trefiner. 

Slette dører kan leveres som lettdør eller kompaktdør. En kompaktdør har massiv rørsponkjerne som gir tyngde, stabilitet og lyddempende egenskaper.

Galleri

 • galleribilde
  Bjørk
 • galleribilde
  Eik
 • galleribilde
  Malt slett
 • galleribilde
  Malt slett NCS S 4005 R90B
 • galleribilde
  Slett med glass, 1RS
 • galleribilde
  Malt slett NCS S9000N

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter? Send oss en melding i skjemaet under

Showroom

På fabrikken har vi et utstillingrom hvor du kan se et utvalg av våre produkter. Ta gjerne kontakt om du vil komme på besøk og få informasjon om hvilke løsninger vi kan tilby.

Se kart og veibeskrivelse her

Finn din forhandler

Norsk dør har forhandlere flere steder i landet. Finn din nærmeste forhandler her. Har vi ikke forhandler i i ditt nærområde må du gjerne kontakte oss, så leverer vi direkte til din adresse


Finn din forhandler

Brosjyre, nye priser fra 1. juli 2021

Her kan du bla i vår siste brosjyre med oppdaterte priser gjeldende fra 1. juli Stort utvalg av både innerdører og ytterdører.


Se i brosjyren