Spesialprodusert eikefinert dør. Her har kunden fått spesiallaget takhøye dører med fulldybde, eikefinerte karmer for listefri montering og skjulte hengsler. Decospan kvalitetsfinér, crown cut mix-matched. Foto: Maren Spilling


Serie Slett

Glatte dører med malt eller finert overflate

Slette dører er i fokus igjen i moderne norske interiør. Med slette dører kan man uttrykke det meste. En hvit, glatt dør passer overalt og lar interiøret ellers fange oppmerksomheten. Samme dør og listverk kan gi et totalt annet inntrykk ved å benytte kontrastfulle, spennende farger. Vi kan levere dører i alle farger fra NCS-systemet, hvilket gir deg et hav av muligheter. Ønsker du glatte dører med trefinèr kan du i standardsortimentet velge mellom Eik, Bjørk, Furu, Valnøtt og Ask. På forespørsel kan vi også levere andre tresorter. Alle finerte dører blir levert ferdig lakkert som standard. Vi tilbyr imidlertid også oljet med kvalitetsolje eller dekorvoks fra Osmo, ulike beiser, eventuelt også ubehandlet for de som ønsker å behandle selv. 

Variasjon i mønster, struktur og fargespill er et kjennetegn på ekte trefiner. Vi kan som tilvalg tilby ulike finértyper fra den anerkjente belgiske produsenten Decospan, med ekstra høy kvalitet og mulighet for å velge ulike mønster ihht skjæreteknikk og sammenføyningsmetode. 


Her har vi levert oljet hvitpigmenterte dører (Osmo 3040 Hvit + Osmo 3062 Matt) i eik standard crown cut finér. Eikedørene har ekstra høyde (240), fulldybdekarmer i samme overflate og Tectus 340 3D skjulte hengsler. Foto Håvar Moe.


Vi får stadig oftere spørsmål om å levere dører der også veggen skal kles med finerte plater i samme utførelse. Her er et eksempel på dette der dør og vegg er i en mixmatch eikefinér, behandlet med Osmo 3062 Matt (x2). Også her er det skjulte hengsler og fulldybde listefri karm i samme utførelse som dør og vegg. Yttersiden/baksiden av karmen er også finert, slik at platene kan monteres uten fuget overgang, bare en liten spalte mellom.

Her er fra en flott bolig i Trondheim, der vi også har levert eikefinerte dører og karmer på ekstra høyde. Behandling: Osmo 3040 Hvit + 3062 Fargeløs Matt. Skjulte hengsler og uten nøkkelskilt, kun utfrest for dørvrider. Lekkert :-)

Her er det levert fulldybde, listefrie karmer i samme eikefinerte overflate som dør. Noen av karmene var tilpasset vegger på over 340mm. 

Galleri

 • galleribilde
  Bjørk
 • galleribilde
  Eik
 • galleribilde
  Malt slett
 • galleribilde
  Malt slett NCS S 4005 R90B
 • galleribilde
  Slett med glass, 1RS
 • galleribilde
  Malt slett NCS S9000N
 • galleribilde
  Eik hvitpigmentert

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter? Send oss en melding i skjemaet under

Showroom

På fabrikken har vi et utstillingrom hvor du kan se et utvalg av våre produkter. Ta gjerne kontakt om du vil komme på besøk og få informasjon om hvilke løsninger vi kan tilby.

Se kart og veibeskrivelse her

Finn din forhandler

Norsk dør har forhandlere flere steder i landet. Finn din nærmeste forhandler her. Har vi ikke forhandler i i ditt nærområde må du gjerne kontakte oss, så leverer vi direkte til din adresse


Finn din forhandler

Brosjyre, nye priser fra 1. oktober 2023

Her kan du bla i vår siste brosjyre med oppdaterte priser gjeldende fra 1. oktober 2023. Stort utvalg av både innerdører og ytterdører.


Se i brosjyren